T’oferim un espai i un temps on pots tornar a connectar
amb la tranquil·litat, la calma, el plaer i la consciència del moviment

una relació de qualitat amb tu mateix i els altres.

Per la realització de qualsevol activitat necessitem un temps i un espai. Cadascú, sol a casa, habitualment no pot dedicar-se un temps de qualitat, ja que es requereix un bon grau de constància i creativitat, i també el grup ens dona energia. Estem molt ocupats atenent les demandes i necessitats dels que ens envolten, això acaba convertint-se en un hàbit absorbent. Evidentment que hem d’atendre les nostres obligacions professionals i familiars, però també hem d’atendre la pròpia necessitat. El temps que ens toca viure està ple de presses i neguits. T’oferim un espai i un temps a on puguis tornar a connectar amb la tranquil·litat, la calma, el plaer i la consciència del moviment,… una relació de qualitat amb tu mateix i els altres.

En què consisteix aquesta proposta?
En l’origen d’aquesta proposta corporal hi trobem la Eutonia, la paraula eutonia significa un to harmoniós, un to just. Poder utilitzar en cadascuna de les nostres accions el to necessari. El nostre cos és el sistema més proper que tenim, i habitualment només el fem present per aspectes de salut o estètics. Estem formats per una extensa xarxa que inclou el nostre cos físic, les emocions, els pensaments i la nostra espiritualitat, entenent el fet espiritual no com un aspecte religiós, sinó com la manera única d’estar i ser en el món.

Alguns fets que ens succeeixen els escollim, altres ens els porta la vida. El que si que podem triar és l’actitud davant del que ens passa. Aprendre a observar les nostres accions, emocions i pensaments, ja que som responsables dels mateixos. Fer-nos de tan en tan preguntes com: “Aquest pensament em treu o em dona energia?” “Aquesta acció  em fa aflorar emocions negatives? “ “Aquest pensament porta inclòs una solució o només em genera neguit?.

L’objectiu bàsic d’aquesta proposta és calmar la ment.  La ment sempre està activa,  ens arrossega, el pensament es torna compulsiu i accelerat. De forma gradual desaccelerar els ritmes trepidants en els que ens submergim en el dia a dia. Estar internament en calma i al mateix temps tenir el to necessari per afrontar amb vitalitat els reptes de la vida quotidiana. El fet de posar l’atenció en el cos, ens ajuda a retrobar el camí de la calma, de la confiança, de l’agraïment, de l’amabilitat…. Requisits bàsics per viure amb més plaer el aquí i el ara.

Com ho farem?

A partir de:

  • Postures saludables
  • Respiració
  • Visualitzacions
  • Ritme del pensament
  • Equilibri entre els eixos
  • Estiraments
  • Música i expressió corporal
  • Recolzaments a la terra
  • Meditació activa
  • i altres propostes

L’objectiu principal d’aquest taller és que gaudeixis plenament d’un temps per tu, a la recerca de calma, benestar, plaer i consciència del moviment, desig de relació amb tu mateix i els altres…..en un espai de seguretat i de respecte pels propis ritmes.

COS = SOC

Carme Hinojosa Puiggròs

Col·laboradora
Educadora Escola Educació Especial
Psicomotricista
Formació Pedagogia Sistèmica
Coaching corporal

Consulta horaris i preus fent clic aquí