La Gimnàstica per la Gent Gran
és una activitat física dissenyada específicament
per persones més grans de 60 anys

La Gimnàstica per la Gent Gran és una activitat física dissenyada específicament per persones més grans de 60 anys començant a treballar progressivament les qualitats físiques bàsiques i que aporten infinitats de beneficis als qui la practiquen.

En les persones grans sol haver-hi una pèrdua de la força muscular i desgast del teixit ossi provocant dolor a les articulacions, degut als anys o a la inactivitat en períodes prolongats. També solen tenir una tendència a la tristesa amb un estat d’ànim baix.

A Espiral 108 treballem amb exercicis senzills, alternant diferents tècniques, i amb diferents elements com ara les bandes elàstiques, pilotes o bastons, així com també exercicis de psicomotricitat i equilibri, jocs, o balls, on poden jugar i riure i millorar aquest estat d’ànim.

El nostre objectiu és doncs el d’enfortir la musculatura, endarrerir l’aparició de la osteoporosi, o si més no frenar-la, millorar la coordinació i la memòria, mantenir o perdre pes, prevenir l’arteriosclerosi, i millorar el son entre altres.

Lluïsa Paulo Muset

Curs de reflexologia Podal 1er i 2on nivell escola CIM. Curs de quiromassatge escola CIM. Curs de Fitoteràpia escola CIM.
3 anys i 1 de postgrau de Shiatsu i Medicina Xinesa a l’Escola Europea de Shiatsu-KI. Diferents Tallers d’Aroma teràpia , Oligoelements, i Aliments nutricionals. És diplomada en MAT PILATES per la Federación Española de Pilates, Taichi y Chi kung

Consulta horaris i preus fent clic aquí