La proposta terapèutica astrològica utilitza com a referencia la carta astral per explorar els nostres comportaments i entendre com responem seguint certes pautes, i com aquestes poden atrapar-nos o alliberar-nos

Obrir la porta per entendre les circumstancies de la vida amb una nova perspectiva, pot esdevenir el primer pas per desenvolupar noves possibilitats operatives.

Sota el marc obert i definit de l’astrologia podem trobar un coneixement que ens ensenyi les motivacions que ens mouen i descobrir com en cada moment la nostra elecció ens ha de permetre fluir amb mes tranquil·litat i suavitat.

La teràpia que proposo esta enfocada seguint dues vessants:

  1. En una primera sessió explorem el nostre comportament sota la llum de l’astrologia. Com reaccionem, com actuem davant dels esdeveniments, i com buscar la creativitat per fluir mes enllà del que hem creat, obrint les possibilitats que la carta astral suggereix.
  2. En una segona sessió, podem comentar els dubtes que hagin sorgit, una vegada rebuda la gravació amb àudio de la sessió anterior.
    També ens endinsarem en una treball energètic d’integració que permetrà una comprensió mes àmplia del potencial expressat per la carta.
  3. “Sanarem” la comprensió que tenim de nosaltres mateixos per “intentar” el que sempre hem sigut.

Monitor

Josep Ayet Puigarnau

Astròleg.
Formador d’Astrologia.
Curs de monitor de QiGong al Heilpraktiker Institut de Barcelona.
Aprenentatge de diferents tècniques de Dansa, expressió corporal, ioga, meditació tarot i runes.
Curs d’interpretació de somnis.
Investigador.

Visites concertades
2 sessions: 100 euros.