Una eina per estar al món i entendre les diferents mirades

Si fa temps que sents a parlar de l’eneagrama i no acabes d’entendre per a què serveix aquesta eina o com pot ajudar-te personalment, aquest és un bon moment per fer-ho.

Durant 5 sessions explorarem a diferents nivells l’eina de l’eneagrama que et pot ser útil per a entendre una mica més sobre la teva personalitat i la dels altres.

L’eneagrama com a un mapa en què cada eneatip parla un idioma diferent de l’amor a través del qual interpreta i mira el món.

Seran uns dies de compartir en grup, gaudir, buscar un espai íntim i personal perquè puguis obrir-te a través d’aquest llenguatge a una manera d’estar amb tu mateix i amb el món més compassiva i amorosament.

Volem presentar-te l’eneagrama com una eina d’exploració i d’autoindagació que t’ajudi a poder conèixer i identificar els teus trets més característics alhora que et doni l’oportunitat d’obrir-te a noves parts de tu que han quedat més amagades i per descobrir.

OBJECTIU
Introduir-nos a l’enneagrama d’una manera teòrica, energètica i corporal.
Apropar-nos al coneixement de l’eneagrama com a una eina de treball personal sobre el propi ésser. Per poder comprendre que totes tenim una ferida central que ens porta al buit, a partir de la qual ens comuniquem amb el món.

A QUI VA DIRIGIT?
A tota persona que tingui petites nocions o cap noció d’eneagrama i tingui ganes d’entrar i explorar sobre el tema ja sigui per ús personal com per a ús professional.

3a Sessió.
Les triades de l’Enegrama: Instintiu, Emocional i Mental

L’eneagrama és un esquema ancestral que descriu les diferents personalitats agrupant-les segons trets característics que mouen a la persona a mirar i viure el món des de diferents perspectives.

Amb diferents exercicis indagarem quin dels tres grans grups són els que mouen principalment el teu tarannà i des d’on impulses les teves accions.

Combinant teoria i pràctica ens endinsarem en el món de cada eneatip per poder començar a identificar el nostre i que ens aporta cada un d’ells a la nostra vida.

Horari: 
Divendres 8 d’abril
de 18.00 a 21.00h

Pròxims tallers:
13 de maig i 10 de juny

Preu:
275 € / 5 tallers
les sessions no es poden fer individualment

Reyes Font Ballbé

 • Mestra de Primària Especialista en anglès.
 • Formada en el programa SAT de Claudio Naranjo d’autoconeixement a través del Eneagrama.
 • Psicoteràpia Gestalt a l’Espai Gestalt de Barcelona.
 • Camí del Clown amb Alain Vigneau.
 • Especialista en Pedagogia Sistèmica Multidimensional i constel·lacions familiars.
 • Formadora de Pedagogia Sistèmica i coordinadora de l’Àrea de famílies per l’Associació MES (Moviment Educatiu Sistèmic) 

Carme Zaragoza Argelich

 • Llicenciada en Ciències de l’Educació i post-graduada en Logopèdia. 
 • Mestre d’Educació Especial des del 1985. 
 • Formada en el programa SAT d’autoconeixement a través del Eneagrama.
 • Pedagogia Sistèmica Multidimensional.
 • Formació en Psicologia Transpersonal.
 • Participació i col.laboració en projectes de cooperació internacional i desenvolupament en diversos països d’Amèrica llatina i a Catalunya.