Una eina per estar al món i entendre les diferents mirades

Si fa temps que sents a parlar de l’eneagrama i no acabes d’entendre per a què serveix aquesta eina o com pot ajudar-te personalment, aquest és un bon moment per fer-ho.

Durant 5 sessions explorarem a diferents nivells l’eina de l’eneagrama que et pot ser útil per a entendre una mica més sobre la teva personalitat i la dels altres.

L’eneagrama com a un mapa en què cada eneatip parla un idioma diferent de l’amor a través del qual interpreta i mira el món.

Seran uns dies de compartir en grup, gaudir, buscar un espai íntim i personal perquè puguis obrir-te a través d’aquest llenguatge a una manera d’estar amb tu mateix i amb el món més compassiva i amorosament.

Volem presentar-te l’eneagrama com una eina d’exploració i d’autoindagació que t’ajudi a poder conèixer i identificar els teus trets més característics alhora que et doni l’oportunitat d’obrir-te a noves parts de tu que han quedat més amagades i per descobrir.

OBJECTIU
Introduir-nos a l’enneagrama d’una manera teòrica, energètica i corporal.
Apropar-nos al coneixement de l’eneagrama com a una eina de treball personal sobre el propi ésser. Per poder comprendre que totes tenim una ferida central que ens porta al buit, a partir de la qual ens comuniquem amb el món.

A QUI VA DIRIGIT?
A tota persona que tingui petites nocions o cap noció d’eneagrama i tingui ganes d’entrar i explorar sobre el tema ja sigui per ús personal com per a ús professional.

5a Sessió.
Integració
Després d’explorar els diferents eneatips ja tenim més pistes per a conèixer la nostra ferida i personatges interns que dia a dia despleguen tot un seguit d’estratègies inconscients a través de les quals ens relacionem i comuniquem amb els altres.
Tot i que el personatge (l’ego) no mor mai, conèixer-lo ens dóna eines per actuar d’una manera més lliure i connectada.
En aquesta sessió podrem integrar i compartir el que se’ns ha mogut durant el curs per tal de trobar noves eines.
Posar consciència en la respiració, l’escolta, els meus límits, des d’on faig, contactar amb el meu infant interior per donar-li un lloc a la meva vida.

Horari: 
Divendres 10 de juny
de 18.00 a 21.00h

Preu:
275 € / 5 tallers
les sessions no es poden fer individualment

Reyes Font Ballbé

 • Mestra de Primària Especialista en anglès.
 • Formada en el programa SAT de Claudio Naranjo d’autoconeixement a través del Eneagrama.
 • Psicoteràpia Gestalt a l’Espai Gestalt de Barcelona.
 • Camí del Clown amb Alain Vigneau.
 • Especialista en Pedagogia Sistèmica Multidimensional i constel·lacions familiars.
 • Formadora de Pedagogia Sistèmica i coordinadora de l’Àrea de famílies per l’Associació MES (Moviment Educatiu Sistèmic) 

Carme Zaragoza Argelich

 • Llicenciada en Ciències de l’Educació i post-graduada en Logopèdia. 
 • Mestre d’Educació Especial des del 1985. 
 • Formada en el programa SAT d’autoconeixement a través del Eneagrama.
 • Pedagogia Sistèmica Multidimensional.
 • Formació en Psicologia Transpersonal.
 • Participació i col.laboració en projectes de cooperació internacional i desenvolupament en diversos països d’Amèrica llatina i a Catalunya.