El drenatge limfàtic és una teràpia circulatòria,
un aliat contra la retenció de líquids, cel·lulitis,
mala circulació i cames cansades.

Què és?

El drenatge limfàtic és una teràpia circulatòria, un aliat contra la retenció de líquids, cel·lulitis, mala circulació i cames cansades. Una especialitat de massatge que actua directament sobre el sistema limfàtic, responsable d’eliminar toxines i mantenir en forma el sistema immunitari. El seu efecte es deixa notar sobre la pell perquè activa la circulació i millora la micro circulació.

El nostre organisme compta amb un sistema circulatori que es compon de 3 parts:

  • Sistema arterial (porta sang amb oxigen i nutrients)
  • Sistema venós (retorna la sang sense oxigen i sobrants)
  • Sistema limfàtic (encarregat de retirar l’excés de líquid i sobrants)

El sistema limfàtic funciona com a aparell de depuració o neteja, però també funciona en qualitat de sistema de protecció i defensa del propi organisme.

Cal tenir en compte que la major part dels tractaments estètics generen un increment de la irrigació, la qual cosa es tradueix en una millora de l’aportació nutritiva i d’oxigen sobre l’àrea tractada.
El drenatge limfàtic és una teràpia física que estimula la circulació afavorint la sortida de líquids amb toxines, disminució de l’inflor, dolor i símptomes producte de la malaltia circulatòria.

El massatge circulatori es realitza en tot el cos per estimular la circulació en general, amb especial dedicació als llocs més afectats amb inflor (edemes) com poden ser les cames, braços i abdomen, també pit i esquena.

Es requereix de diverses sessions per obtenir un resultat important. I a més a més es recomanat per preparar els teixits abans d’una cirurgia estètica.

Rosa Gordón

Terapeuta.
Formada al institut superior de medicina tradicinal ISMET .

Hores concertades