Cicle de trobades mensulas per acompanyar la criança.

Som Natura. Tot i que com a espècie ens haguem anat separant gradualment del món natural, ho portem molt endins, la natura i les persones formen part del mateix.

Des del moment del naixement, totes portem adherit al nostre ésser un vincle amb el món natural, la natura ens envolta i està dins nostre allà on estiguem i passi el que passi al nostre voltant. Som un tàndem indivisible tot i les barreres que sembla que ens separen. Per gaudir dels beneficis físics, mentals i emocionals d’estar en contacte amb la natura, únicament necessitem d’un cos, la capacitat d’estar obertes i disponibles a percebre les meravelles que es donen al nostre voltant i tenir un mínim de contacte amb el món natural.

Tot infant té un interès i una fascinació innata per la vida i és necessari que els adults els acompanyem a descobrir el món natural que ens envolta des dels primers mesos de vida. Tornar a les nostres arrels i donar l’oportunitat a la infància d’estar a l’aire lliure, a la natura, explorant, jugant i descobrint amb tots els sentits les meravelles que passen al nostre voltant no només beneficiarà el seu desenvolupament mental i físic, sinó també el seu món espiritual.

Pujar a un arbre, interactuar amb els animals i plantes silvestres, inventar jocs amb els recursos que tenim a prop, somiar desperts observant els núvols, buscar tresors, viure la ciclitat i el pas del temps, etc. són activitats que milloren la coordinació, la consciència, la concentració, la creativitat, la independència i la capacitat de cooperar els uns amb els altres. Acompanyem a les criatures a explorar des de l’espontaneitat i viure l’experiència de formar part. El joc a l’aire lliure és vital pel desenvolupament del cos i la ment. Tornem a allò que ens connecta amb la nostra essència i permetem-nos viure en harmonia. Tornem a la vida, habitem els boscos.

En aquesta nova trobada us proposem un espai on poder reflexionar i compartir sobre les experiències que ens aporta estar en contacte amb la natura: sensibilitat, moviment, emocionalitat, calma, vitalitat, companyia, autoconeixement, harmonia i un sense fi d’aprenentatges que satisfan les necessitats humanes a partir de vincular-nos amb la terra.

🌿 Infància i natura.
🌿 Atenció plena, el mindfulness i el món natural.
🌿 El contacte amb la terra.
🌿 Viure ensació a través dels sentits.
🌿 Dèficit de Natura: la biofòbia i la biofilia.
🌿 Pedagogia verda.
🌿 L’ecoalfabetització: conèixer per a estimar.
🌿 Tornar a la vida. Viure en harmonia.
🌿 El joc a la natura. Estratègies i recursos.

Us proposem un nou espai de trobada des d’on poder compartir reflexions i inquietuds que ens puguin anar sorgint com a parelles, famílies, professionals de la petita infància i/o persones interessades en la criança respectuosa. Juntes procurarem buscar el camí de retorn a les nostres arrels, a allò que som per poder satisfer les necessitats humanes: créixer i desenvolupar-nos en sintonia amb el som.

Ens acompanyes? Serà bonic veure’t i aprendre amb tu. 💚

Totes les mesures Covid estan garantides. Ens cuidem.

Horari : 
Divendres 7 de maig de 18.30 a 20.00 h

Pròximes dates : 
18 juny

Preu:
Taller: 15 €/persona | 20 €/parella
Pack 3 tallers: 40 €/persona | 55 €/parella

Amb Cristina i Montse. Mamá Maná
Doules i acompanyants de la petita infància i la criança.