Relaxa el cos en profunditat
i recupera l’equilibri intern 

El ioga restauratiu és un tipus de ioga terapèutic que té la finalitat de relaxar el sistema nerviós. A través d’asanes (postures) suaus i passives i pranayama (exercicis de respiració conscient) buscarem afluixar les cadenes musculars dels nostre cos, portar la ment a un estat meditatiu, alleujar l’estrès i cultivar calma i pau interior.  

Aquest estil de ioga no busca l’acció ni l’estirament. L’objectiu és poder relaxar el cos en profunditat i recuperar l’equilibri intern mitjançant postures regeneradores, adaptables totalment al nostre cos i poder-les mantenir durant un període de temps llarg. És per això que utilitzem suports com les mantes, coixins, cadires, cinturons, blocs… de manera que totes les parts del cos trobin un punt de recolzament. 

Beneficis:

  • Ajuda a recuperar-se de dolències físiques i mentals. 
  • És especialment útil per a reduir la fatiga i l’estrès del dia a dia. 
  • Alenteix el ritme de vida, incrementa la atenció, millora la flexibilitat, estimula el sistema immunitari i relaxa la ment. 
  • Ideal tant per a persones que realitzin poca activitat física, com per a persones que tinguin un alt rendiment físic i vulguin entregar-se a una pràctica terapèutica i regeneradora.

Amb Ginebra Cos Aregall