Cultivar el nostre estat energètic per deixar emergir el esser natural

En aquests tallers cerquem posar-nos en contacte amb tecnologies pràctiques per explorar i desplegar el nostre misteri, en tota la seva amplitud.

Al llarg de 7 tallers independents, practicarem tècniques, per desfer els circuits de fer, de sentir i de pensar i possibilitar noves oportunitats.

Aprendrem exercicis per investigar i restablir un “estat del ser” més ampli.

Cercarem com transformar i ampliar la nostra percepció, per omplir-nos d’energia i de creativitat, per fer del camí a recórrer, quelcom de singular, viu i sorprenent.

Buscarem com ser més lleugers, com expressar a través del nostre intent, la nostra essència. Com fer del coneixement intuïtiu una certesa creativa que modifiqui la llum amb la qual il·luminem i construïm la realitat.

Cultivarem el silenci i la quietud, per instal·lar-nos en la buidor, i deixar emergir noves possibilitats de presència, més genuïnes, sense temps, ni espai.

Netejarem i guarirem els aprenentatges que sostenen part de la realitat que experimentem.

Posarem en qüestió el que pensem, sentim i som. Sense referències, sense expectatives, gaudint del viatge.

Us proposo un viatge interior, intransferible i exclusiu per anar despullant-nos del que no ens pertany i del que ens sosté en un lloc i estat que no ens és propi. Recuperar l’energia dipositada en el nostre fer i ser habitual, per explorar noves capacitats de transformació.

Experimentar i practicar diferents tècniques que ens facin ser perceptius i permeables al nostre camp energètic, per sostenir-nos en la serenitat i en la neutralitat que silenciosa, és, en l’origen de la nostra percepció.

Tot i estar concebuts seguint una continuïtat aquests tallers són independents i es poden fer per separat.

Horari

Dissabte 16 de març

Próxim taller: 6 i 7 d’abril

De 10.00 a 13.30 h i de 15.00 a 18.30 h

Preu:
80€

Amb:

Josep Ayet