CHI KUNG TERAPÈUTIC

amb José Ramón Blasco

El Chi-Kung (Qi Gong) són exercicis d’origen xinès per a cultivar i augmentar la nostra energia, aportant vitalitat, relaxació i concentració.

Regula el funcionament dels òrgans interns i desbloqueja el flux energètic.

Chi Kung/Qi Gong consta de 2 paraules: Qi/Chi és pot definir com energia i Gong/Kung es pot definir com a treball o tècnica. Així doncs Chi Kung el podríem traduir com “el treball de l’energia” o “l’art de l’energia”.

El Chi Kung te varis sistemes d’entrenament que desenvolupen l’energia per a diverses finalitats, sobretot la salut, l’eficàcia en combat, l’expansió mental i el cultiu espiritual. La pràctica d’exercicis de Chi Kung aconsegueix augmentar i millorar la quantitat i qualitat de l’energia vital i el seu flux pel cos.

Regula a la persona enfortint la seva salut i prevenint malalties. Utilitzant la ment, la respiració i els moviments del cos el Chi Kung activa la circulació de l’energia a través dels meridians, enforteix els òrgans interns, exercita els ossos, les articulacions i els músculs, promou la relaxació i el control de l’estrès, preveu lesions i expandeix la consciència a tots els nivells.

El mestre de Chi Kung d’Espiral 108, en Blas, ha estudiat durant molts anys seguint les ensenyances de Gabriel Chávez, deixeble directe del Gran Mestre Wang Bo, un dels referents mundials en estils tradicionals de Tai Chi Chuan i el Chi Kung en diversos estils.

Biografia del Mestre Wang Bo

José Ramón Blasco ‘Blas’
Instructor de Tai Chi Chuan

  • Instructor de Tai-chi Chuan , Chi-kung i Kung-fu.
  • Deixeble de Carlos Moreira i de Gabriel Chávez.
  • Instructor reconegut per la Federació Espanyola i Canària d’Arts Marcials.

Horaris:
Dilluns i dimecres
a la tarda