DIETÈTICA I NUTRICIÓ

hores convingudes

Que el teu aliment sigui la teva medicina, i que la teva medicina sigui el teu aliment. Hipòcrates

La dietètica és la ciència que estudia les relacions pràctiques entre alimentació, salut i malaltia.

L’alimentació és el pilar bàsic en què se sustenta la nostra salut i és la teràpia més eficaç per lluitar contra la malaltia.

Una alimentació inadequada pot ser la causa de moltes malalties (autoimmunes, al·lèrgiques, degeneratives, metabòliques i oncològiques), “som el que mengem” i en funció de com ho fem sumarem o restarem en salut i benestar al nostre organisme.

Les necessitats nutricionals varien al llarg de la nostra vida i no és el mateix alimentar-se en la infància que en la vellesa. Una dieta adequada a les diferents etapes ens proporcionarà salut i benestar.

El concepte de control del pes no és fer-ho de forma ràpida i miraculosa, es tracta de fer-ho a un ritme adequat, dintre d’un context de salut amb una dieta personalitzada, sana i equilibrada, sense restriccions nutritives.

L’objectiu és fer educació nutricional per transmetre hàbits alimentaris saludables que ens ajudin a millorar el nostre estil de vida a través d’unes pautes dietètiques personalitzades i adaptades a les necessitats individuals de cada persona.

L’objectiu final és arribar a ser autosuficients i competents amb la nostra alimentació, basada en una relació positiva amb allò que mengem.

Com bé deia Hipòcrates, considerat el metge més il·lustre de l’antiguitat, “Que el teu aliment sigui la teva medicina, i que la teva medicina sigui el teu aliment”. I que aquest pensament sigui el camí per responsabilitzar-nos de la nostra alimentació.

Rosa Gordón
Terapeuta

  • Terapeuta.
  • Formada al institut superior de medicina tradicinal ISMET

Demana hora o informació: