Creació de mandales sobre paper i sobre seda.

Mandala, símbol de pau, creació i harmonia.

 

Els mandales tenen una llarga tradició espiritual d’origen oriental. Ens ofereixen relaxació i cerca de l’equilibri intern.
Pintar mandales ens ajuda a aconseguir estats mentals de meditació per connectar amb el nostre “jo” interior. Es desenvolupa la nostra imaginació i obra la porta a la nostra creativitat descobrint aquesta part d’artista que potser mai hem desenvolupat.
La creativitat beneficia a les nostres forces interiors, per això aquest procés es considera terapèutic i ens ajuda a expressar per alliberar tot allò que no ens deixa avançar.
És un moment d’introspecció, de creació íntima, només estem nosaltres, un mateix davant un paper en blanc que li donarem vida amb la màgia dels colors.
Quan comencem a pintar mandales estem creant el nostre propi disseny interior, reflex del nostre estat d’ànim i sensacions. S’exterioritzen els nostres sentiments i això ajuda alliberar-nos i solucionar problemes, o almenys aconseguir alternatives si és que no hi ha una solució ràpida.
Alguns beneficis dels mandales:
· Calmen la ment
· Posen ordre a les emocions
· Obren la nostra consciència
· Ajuden a meditar
· Redueixen l’estrès
· Generen benestar
· Augmenten el poder de concentració i control sobre un mateix
· Fomenten la creativitat i aguditzen l’enginy
· Ajuden a superar patrons erronis i bloquejos interns
· Harmonitzen la ment, el cos i el cor
· Potencien l’optimisme
· Entrenen la memòria
· Ajuden a desconnectar de les tensions diàries
· Relaxen

Començarem a familiaritzar-nos amb els diferents tipus de mandales utilitzant paper i colors, per més endavant crear el nostre propi mandala sobre seda.

Horari
Dissabtes24 de maig i 7 de juny
De 10.30 a 13.30h

Preu:
50 € / taller 2 dies

Amb:

Patricia Cancelo