Desplegant-se sobre les ales de la percepció

No importa l’afany que posem en arribar…

…tan sols és necessari, ocupar-nos per revelar, pas a pas, el nostre origen.

… tan sols és necessari deixar que la vida transiti a través nostre, mostrant-nos a cada revolt, el que cal deixar enrere, per ser fluids, transparents i honestos.”

Aquest taller busca aprofundir en la percepció energètica per situar-nos sota una nova mirada, del que som. Ens exercitarem per modificar l’estat del ser, per cultivar i sostenir una percepció ampliada de nosaltres mateixos i de la realitat que construïm. Utilitzarem tècniques que ens impulsin a modificar i modular la percepció, per explorar i fer-nos sensible a la informació silenciosa que ens omple, configura i ens dóna direcció. Aprendrem a desplegar un nivell de silenci i neutralitat suficient per participar i encisar-nos en el misteri de l’espai, del temps i del jo secret. Taller experimental per assaborir el que és inefable i genuí de nosaltres mateixos.

Horari
Dissabte 7 d’octubre
De 10.00 a 13.30 h a 15.00 a 18.30 h

Preu: 60 €

Següents tallers:

9 desembre 2017: Recuperar la connexió natural. Explorar i cultivar la nostre capacitat sanadora a través dels 5 elements.

3 febrer 2018: Canviar la historia personal. Eines per esborrar les passes del camí.

7 Abril 2018: Eines per la auto-sanació. Testar i definir la nostra capacitat d’intervenció en la sanació.

5 Maig 2018: Wuji Gong. QiGong de la il·luminació.

7 Juliol 2018: Practiques per Integrar i sostenir “l’estat del ser”.

Aquesta seqüència de tallers està elaborada per cultivar i aprendre a sostenir al llarg d’un any un “estat del ser” diferent.

Les tècniques apreses al llarg dels tallers procuren desenvolupar l’experiència de globalitat transformadora, construïda sobre la pràctica i sobre una certa continuïtat.

Tot i estar concebuts com una unitat que recomanem fer en continuïtat, aquests tallers són independents i es poden fer per separat.

Amb:

Josep Ayet