oct. 08

Taller Moviment Present / 12 novembre

Vols nodrir-te del llenguatge corporal?
Vols donar pas a la teva fortalesa?
Vols obrir camí a la teva autenticitat?

Taller 3

Moviment i quietud

Pràctiques d’atenció plena per habitar amb consciència també

l’espai que resideix entre la quietud i moviment, aportant presència i escolta i validant les sensacions i les necessitats presents com a font de comprensió i claretat. 

Format
Espai tipus taller per a compartir 3 hores i mitja de vivència on habitar cada proposta integrant els cossos físic-emocional-mental i espiritual. Es brinda rellevància als espais d’apertura i d’integració a través de treballs circulars amb el grup. Un itinerari complet de 9 tallers interconnectats, on també existeix la possibilitat de realitzar-los de manera puntual.

Objectius
Un viatge corporal a les profunditats del teu èsser, on experimentar i vincular-te des d’un estat d’autenticitat i presència.Un espai on validar les pròpies sensacions i necessitats aportant comprensió i coherència al nostre camí de vida. Un espai de compartir grupal que eleva la vivència a una experiència de comunió i trascendència.

Metodologia
Les propostes són plenament vivencials perquè cada persona tingui l’oportunitat d’arribar a una comprensió que neix des de la pròpia experiència. Des d’aquí s’obren espais grupals de reflexió i integració d’allò viscut.

Algunes de les eines que pots experimentar provenen de: la psicologia transpersonal, el sistema corporal de centres d’energia, la posturologia global, la biodansa i la psicologia transgeneracional.

Terapeuta:
Itxell

Psicòloga col·legiada 30864 especialista en desenvolupament transpersonal i facilitadora en biodansa. Formada en teràpia circular transgeneracional i teràpia floral en moviment.

 

Horari:
Diumenge 12 de novembre de 2023
de 10.00 a 13.00h

Properes dates:

2024: 14 gener, 11 febrer, 10 març, 14 abril, 5 maig i 9 juny

Preus:

360 / Curs sencer de 9 tallers >> 40 € per taller, fent el pagament del curs sencer. 

50 / 1 taller puntual

Informació i inscripcions

Més tallers de Constel·lacions Familiars