“La diferencia biologica entre hombre-mujer esta bien,
el problema es la diferència psicologica”
Osho

 

L’Energia masculina es elèctrica (pol positiu) a l’hora que la femenina (pol negatiu) és magnètica.  Així  esta sàviament disposat perquè hi hagi l’atracció i siguin el complement imprescindible l’un de l’altre. La fusió perfecte.

L’energia amorosa de les polaritats masculina (Shiva) i femenina (Shakti) és present en cadascun de nosaltres, però ha estat adulterada al llarg de la història de la humanitat. Dogmes religiosos, estructures socials, educació, allunyament de la natura, pèrdua del llenguatge emocional… han generat bloquejos subconscients que han desequilibrat la seva perfecta harmonia i ens han posicionat psicològicament com a “home o dona” agreujant les diferències mentals i oblidant la complementarietat energètica i natural.

Shiva Shakti, relacions i energia, és un taller per parelles i no parelles. Es un dolç encontre de rendició amorosa, d’unió energètica. Es un camí que et durà a recuperar la teva harmonia i a l’hora a reconèixer la divinitat de l’altre, entran en comunió perfecte amb la seva polaritat, perquè pugueu definitivament gaudir de la llum que genera aquesta fusió, sanar bloquejos, complementar-vos i completar-vos.

Aportació: 55 € (si portes parella 50€ cada un)

Professor:

Joan Riba

Diplomat com a instructor de kundalini Ioga en l’escola GOLDEN TEMPLE (INSTITUTO SINGH KHALSA) SOTA LA SUPERVISIÓ DE KARTAR SINGH ALBA, dintre del programa de formació de professors adscrits a la AEKY, (Asociación Española de Kundalini yoga).
És diplomat en MAT PILATES per la Federación Española de Pilates, Taichi y Chi kung.