No importa l’afany que posem en arribar.
Tan sols és necessari, ocupar-nos per revelar, pas a pas, el nostre origen.
Tan sols és necessari deixar que la vida transiti a través nostre, mostrant-nos a cada revolt, el que cal deixar enrere, per ser fluids, transparents i honestos.

Els malestars que sorgeixen són possibilitats que l’esperit genera per ajustar i enfilar amb més plenitud i presencia la nostra participació en la vida.
La nostra mirada però, no sempre és prou flexible, ni està prou allunyada del dolor per obrir l’espai interior i deixar-nos transformar.

Aquesta teràpia que us proposem, actua sobre els cossos energètics reclutant els vincles energètics i de consciència que ens calen per recordar com viure la nostra certesa amb abundància i plenitud.

Augmentant l’energia i la vitalitat desencallem les nostres pors, guarim les nostres ferides i neutralitzem les emocions estancades, per instaurar un nou estat que resolgui el malestar de forma clara i eficient.

La teràpia energètica de sanació busca establir una neutralitat i una distància que amplií la nostra percepció sobre els paranys emocionals, de pensament i d’acció que s’han instal·lat en la nostra existència.

Busca recuperar aquest sentit espiritual i sublim tan necessari per transitar per les experiències de la vida.

Aconseguir que les memòries instal·lades es dissolguin del nostre horitzó per manifestar amb coherència i plenitud el nostre ser.

Per recordar i respectar el nostre bàtec més sincer, autèntic i genuí.

Per recordar qui som i com fluir amb l’impuls de vida i de salut, amb senzillesa i energia, adonant-nos i deixant anar les actituds que ja no ens són útils, ni necessàries.

Monitor

Josep Ayet Puigarnau

Astròleg.
Formador d’Astrologia.
Curs de monitor de QiGong al Heilpraktiker Institut de Barcelona.
Aprenentatge de diferents tècniques de Dansa, expressió corporal, ioga, meditació tarot i runes.
Curs d’interpretació de somnis.
Investigador.

HORARI:

Dissabtes de 10.00 a 13.00 h

  • 1 d’abril
  • 10 de juny

Si us interessa, cal confirmar assistència, donant el vostre nom, cognoms i data de naixement (i motiu per voler assistir-hi, si el teniu) per realitzar la diagnosi abans de la sessió.