Què ens cal per reconèixer la nostra responsabilitat sobre els obstacles que trobem en la vida?
…flexibilitat en la nostra mirada… atreviment per experimentar el canvi… força per sostenir la no-identificació… espai interior per adaptar-nos al que ens succeeix…

Els malestars que sorgeixen són possibilitats que l’esperit genera per ajustar i enfilar amb més plenitud i presencia la nostra participació en la vida.

La nostra mirada però, no sempre és prou flexible, ni està prou allunyada del dolor per obrir l’espai interior i deixar-nos transformar.

Aquesta teràpia que us proposo, actua sobre els cossos energètics reclutant els vincles energètics i de consciència que ens calen per recordar com viure la “nostra certesa” amb abundància i plenitud.

Augmentant l’energia i la vitalitat desencallem les nostres pors, guarim les nostres ferides i neutralitzem les emocions estancades, per instaurar un nou estat que resolgui el malestar de forma clara i eficient.

La teràpia energètica de sanació busca establir una neutralitat i una distància que amplií la nostra percepció sobre els paranys emocionals, de pensament i d’acció que s’han instal·lat en la nostra existència.

Busca recuperar aquest sentit espiritual i sublim tan necessari per transitar per les experiències de la vida.

La intervenció genera un estat de calma i serenor, que ens fa descobrir i reconèixer en els obstacles, el que no ens pertany, les nostres zones de foscor, per fer-nos-en responsables, per transformar-les.

Aconseguir que les memòries instal·lades es dissolguin del nostre horitzó per manifestar amb coherència i plenitud el nostre ser.

Per recordar i respectar el nostre bàtec més sincer, autèntic i genuí.

Per recordar qui som i com fluir amb l’impuls de vida i de salut, amb senzillesa i energia, adonant-nos i deixant anar les actituds que ja no ens són útils, ni necessàries.

Una possibilitat d’encarar l’experiència vital amb l’atreviment i la gosadia que vam tenir en decidir viure.

Josep Ayet Puigarnau

Hores concertades