DEIXA’T ANAR AMB LA MÚSICA.
POSA’T EN FORMA.
UNEIX-TE A LA NOSTRA FESTA-FITNESS I MOU-TE AL RITME LLATÍ,
ÉS FÀCIL DE SEGUIR I CREMES CALORIES.QUÈ ESPERES?
SENT LA MÚSICA I ALLIBERA’T!

Estàs llest per divertir-te i posar-te en forma? Oblida l’entrenament, només deixa’t portar per la música i posa’t en forma amb la festa de condicionament físic original. Les classes de Zumba® inclouen ritmes exòtics barrejats amb música llatina i internacional, plena d’energia. Abans d’adonar-te’n, t’estaràs posant en forma i el teu nivell d’energia estarà al màxim. És fàcil, efectiva i realment emocionant.
Zumba Fitness és una marca d’estil de vida mundial que barreja el condicionament físic, l’entreteniment i la cultura en una sensació de ball i condicionament físic vigoritzant. La zumba consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en pasos senzills i repetitius, el que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions, cremar calories i passar una estona divertida.
Copyright © 2012 Zumba Fitness, LLC  |  Zumba®, Zumba Fitness® y los logotipos de Zumba Fitness son marcas comerciales registradas de Zumba Fitness LLC
Horari:
Divendres
Del 19 de setembre al 5 de desembre
19 a 20h
20 a 21h
Preu:
80 euros / 12 classes
Professora:

Meritxell

meritxell.zumbafitness@gmail.com
Facebook: Meritxell ZumbaFitness